Info clubkledij

Beste leden,

Je kan tijdens het fietsseizoen bijna (niet op zondag 3 september) elke zondag om 12.30u terecht in het lokaal voor kledij.

Wij hebben stock in de sportlijn; truien korte mouwen, voor de dames ook zonder mouwen, windbrekers, mid-season vesten (voorjaarsvest met lange mouw, ook wind- en lichte regen bestendig). Soms zijn er andere stukken bij die van een persoonlijke bestelling komen waarbij de maat niet past. (Het zijn Italiaanse maten die twee maten kleiner zijn dan onze maten)

Wij hebben geen stock in broeken omdat je ook met een andere overheersend zwarte broek in tenue bent en daarmee dus kan wachten tot de volgende algemene bestelling.

Je kan bij voorkeur op de website bestellen, als dat niet lukt kan het ook op zondag in het lokaal geregeld worden. Je kan ons ook altijd bellen op +32 475987268 of mailen lmertens@proximus.be

De bestelling naar de leverancier toe wordt drie keer per jaar gedaan en dit op eind augustus, eind februari en eind april . Meestal duurt de leveringstijd van 6 tot 8 weken.

Het kledijteam : Luc  Mertens en Jenny Roobaert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *